Probus

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Tvornička 3
BIH-71000 Sarajevo

tel.: +387(0)33-713 445
fax.:+387-(0)33-713 446
email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Izmjena valute


Laboratorijske vage

Laboratorijske vaga se odlikuju visokom rezolucijom i preciznosti. Platforme za vaganje svih laboratorijskih vaga su od inoxa. Svi modeli vaga se mogu kalibrirati prema ISO-standardu a neki modeli su baždarni ili nude obadvije mogućnosti. Sve fukcije koje se najviše traže kao receptiranje, brojanje uzoraka, vaganje u procentima, ... su ponuđene. Vage se isporučuju sa napajanjem na mrežu 240 V ali je moguće napajanje iz baterije ili akumulatora. Laboratorijske vage sa područjem u "mg" sadrže internu automatsku kalibraciju gdje se justiranje vage vrši kontinuirano pomoću internog utega za kalibraciju. Za te vage nije potreban eksterni uteg za kalibraciju. Mnoge vage nudimo sa sa sučeljem i opcionalnim softwareom za prijenos podataka na računalo.

Za sva pitanja kontaktirajte nas na: tel.: 033 713 445; fax: 033 713 446; e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Partneri   Kontakt u Hrvatskoj Srpski 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.