Probus

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Tvornička 3
BIH-71000 Sarajevo

tel.: +387(0)33-713 445
fax.:+387-(0)33-713 446
email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Izmjena valute


Opći uvjeti poslovanja
Naš cilj je da su svi naši kupci zadovoljni. Zato se stavljamo u potpunosti njima na raspolaganje želeći saslušati sve njihove nedoumice, savjete ili sugestije, spremni im uvijek ponuditi najbolju uslugu. Možete nas kontaktirati telefonom, običnom poštom, faksom ili e-mailom na našoj stranici za kontakte.

Uvjeti prodaje
Prodajemo isključivo pod uvjetima čije smo najvažnije točke saželi u nastavku. Za ostale uvjete koje naručitelj bude zahtjevao potrebna je naša pismena suglasnost. Naši uvjeti prodaje služe za sve buduće transakcije s klijentom. Kada naručitelj izvrši predbilježbu (rezervaciju) (pismom, faksom, putem online trgovine, telefonom) ili ako dade svoju adresu elektronske pošte, automatski će dobiti periodičnu tehničku informaciju (od koje će moći odustati u bilo kojem trenutku)

Ponude
Naše su ponude bez obveze. Zadržavamo pravo preinake instrumenata i proizvoda radi tehničkog razvoja istih. Moraju se poštivati upute za uporabu instrumenata (naprava). Podaci navedeni u našoj dokumentaciji /internet trgovini služe radi opisa proizvoda. Oni ne predstavljaju zajamčena svojstva. Ti su podaci dati na temelju dokumentacije proizvođača, s pravom na grešku i preinaku.

Isporuka
Mnogi prozvodi otpremaju se obično u roku 10-15 radnih dana. Ovo su samo okvirne naznake, jer jedan dio naših proizvoda ovisi o naručivanju. Rokovi isporuke mogu biti i kraći. Oni ovise o našoj potvrdi rezervacije. Pod danima isporuke podrazumijevaju se radni dani s izuzetkom subote. Vrijeme otpreme (isporuke) računa se od časa kad je proizvod izašao iz skIadišta pa do konačnog časa isporuke.

Cijene i plaćanje
Kad od nas primite ponudu, ukoliko Vam ona odgovara, uplatite iznos s ponude, uklj. PDV utvrđen zakonom, prijevozni troškovi, ambalaža i osiguranje na navedeni broj žiro računa. Uplatu možete izvršiti putem virmana ili opće uplatnice. Ako u ponudi stoji da je plaćanje pouzećem tada se uplata vrši pri preuzimanju robe. Istaknute cijene su cijene za gotovinsko i virmansko plaćanje. Na minimalne količine ne zaračunavaju se druga terećenja (osim navedenih).

Transport i osiguranje
Nakon dostave robe koju ste zatražili (adresa, vlak, prijevoznik) izvršili smo naše ugovorne obveze, i rizik sada prelazi na vas, pa čak i sve ono što se tiče povrata. Nastanu li štete tijekom prijevoza, stupite u kontakt s nama.

Ambalaža
Ambalažu daje proizvođač ili PROBUS GRUPA. Troškovi ambalaže i reciklaže ove idu na teret kupca.

Ograničenje prava vlasništva
Nakon ispunjenja naših sadašnjih i budućih potraživanja iz komercijalnog odnosa, vlasništvo prelazi na vas. Vi ste ovlašteni mijenjati ili preinačiti proizvod, ali ne i u njegovoj daljnjoj prodaji.

Reklamacije
Očigledne greške moraju se priopćiti u roku od tjedan dana nakon prijema robe. Manje očite greške mogu se pismeno dojaviti u tjednu koji slijedi nakon otkrića istih, ali najkasnije 4 tjedna nakon prijema robe.

Garancija kvalitete / naknada štete
Naši elektronski i mehanički instrumenti imaju garanciju za ispravnost, kakvoću materijala i njegovu obradu, koja vrijedi 24 mjeseci od dostave. Dulja vremena garancije koja se javljaju u dokumentaciji/ online trgovini bit će ispoštovana. U slučaju da roba ima nedostatke (greške), otklonit ćemo grešku ili zamijeniti robu. Ako ne možemo riješiti problem ili nam je za to potrebno dulje vrijeme, kupac može potaknuti poništenje narudžbe i promjenu cijene proizvoda. Izuzetak kad se radi o potrošnim dijelovima (komponentama), kao što su to na primjer baterije za džepne svjetiljke.

Pravo vraćanja robe
Jamčimo pravo vraćanja robe unutar roka od 14 dana od dana dostave. Ako niste zadovoljni s artiklom, nazovite nas, pa ćemo stornirati račun i izvršiti povrat. Na vraćenoj robi ne smije biti znakova da je proizvod bio rabljen i on se mora nalaziti u svojoj originalnoj ambalaži. Rizik i prijevozni troškovi povrata robe idu na vaš teret. Ne postoji BILO KAKVA mogućnost povrata certifikata, jer su svi poslani na vaše ime.
Za povrat proizvoda uobičajena je slijedeća procedura: sa PROBUS GRUPOM morate kontaktirati telefonom ili putem kontaktnog obrasca koji se nalazi na web stranici, s naznakom da želite izvršiti povrat proizvoda te navesti:
¨ Broj narudžbe.
¨ Serijski broj proizvoda.
Po dobijanju priopćenja, nastavit ćemo postupak povrata naznačivši vam adresu na koju ćete poslati proizvod (izravni troškovi prijevoza i povrata idu na teret kupca).
Kada PROBUS GRUPA, dobije proizvod (koji mora biti popraćen originalnim računom), slijedi povrat cjelokupnog iznosa na isti način kao što bi bilo izvršeno plaćanje. U bilo kojem slučaju, pristat će se na povrat samo onih proizvoda kod kojih je originalna ambalaža očuvana neoštećenom, koji nisu oštećeni i koji nisu otpečaćeni.

Važeći zakon
Posjetom Web stranice PROBUS GRUPE ili narudžbom produkta mušterija prihvaća zakon o trgovini u zemlji isporučitelja.

Zaštita, prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Ova web stranica omogućava registraciju korisnika i kupnju u online web trgovini pa u tu svrhu prikuplja osobne podatke korisnika / posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja ove web stranice za dodatne informacije pročitate Opće uvjete zaštite osobnih podataka te informacije o kolačićima koji se koriste na ovim web stranicama.

Izmjene uvjeta korištenja stranica

PROBUS GRUPA zadržava pravo izmjena ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica provjeriti važeće Opće uvjete korištenja objavljene na stranici.

Saznajte više:

Opći uvjeti korištenja stranica

Uvjeti zaštite osobnih podataka

Kolačići / Cookies

Linkovi na našoj WEB stranici
Aktiviranjem narudžbe prihvaćate naše opće uvjete poslovanja.

PROBUS GRUPA

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.