Korpa

Korak 1
Podaci za otpremu
Isti kao za naplatu
Uredi/Dodaj podatke za dostavu
Ime Šifra proizvoda Cijena Količina Porez Popust Ukupno
 
Ukupna cijena proizvoda
 
Ukupno:
0,00 KM
0,00 KM
Napomene i specijalni zahtjevi
Uvijeti servisa

Uvjeti korištenja

Prodajemo isključivo pod uvjetima čije smo najvažnije točke saželi u nastavku. Za ostale uvjete koje naručitelj bude zahtjevao potrebna je naša pismena suglasnost. Naši uvjeti prodaje služe za sve buduće transakcije s klijentom. Kada naručitelj izvrši predbilježbu (rezervaciju) (pismom, faksom, putem online trgovine, telefonom) ili ako dade svoju adresu elektronske pošte, automatski će dobiti periodičnu tehničku informaciju (od koje će moći odustati u bilo kojem trenutku).

 

Ograničenje prava vlasništva
Nakon ispunjenja naših sadašnjih i budućih potraživanja iz komercijalnog odnosa, vlasništvo prelazi na vas. Vi ste ovlašteni mijenjati ili preinačiti proizvod, ali ne i u njegovoj daljnjoj prodaji.

 

Reklamacije
Očigledne greške moraju se priopćiti u roku od tjedan dana nakon prijema robe. Manje očite greške mogu se pismeno dojaviti u tjednu koji slijedi nakon otkrića istih, ali najkasnije 4 tjedna nakon prijema robe.

 

Garancija kvalitete / naknada štete
Naši elektronski i mehanički instrumenti imaju garanciju za ispravnost, kakvoću materijala i njegovu obradu, koja vrijedi 24 mjeseci od dostave. Dulja vremena garancije koja se javljaju u dokumentaciji/ online trgovini bit će ispoštovana. U slučaju da roba ima nedostatke (greške), otklonit ćemo grešku ili zamijeniti robu. Ako ne možemo riješiti problem ili nam je za to potrebno dulje vrijeme, kupac može potaknuti poništenje narudžbe i promjenu cijene proizvoda. Izuzetak kad se radi o potrošnim dijelovima (komponentama), kao što su to na primjer baterije za džepne svjetiljke.

 

Pravo vraćanja robe
Jamčimo pravo vraćanja robe unutar roka od 14 dana od dana dostave. Ako niste zadovoljni s artiklom, nazovite nas, pa ćemo stornirati račun i izvršiti povrat. Na vraćenoj robi ne smije biti znakova da je proizvod bio rabljen i on se mora nalaziti u svojoj originalnoj ambalaži. Rizik i prijevozni troškovi povrata robe idu na vaš teret. Ne postoji BILO KAKVA mogućnost povrata certifikata, jer su svi poslani na vaše ime.
Za povrat proizvoda uobičajena je slijedeća procedura: sa PROBUS GRUPOM morate kontaktirati telefonom ili putem kontaktnog obrasca koji se nalazi na web stranici, s naznakom da želite izvršiti povrat proizvoda te navesti:
¨ Broj narudžbe.
¨ Serijski broj proizvoda.
Po dobijanju priopćenja, nastavit ćemo postupak povrata naznačivši vam adresu na koju ćete poslati proizvod (izravni troškovi prijevoza i povrata idu na teret kupca).
Kada PROBUS GRUPA, dobije proizvod (koji mora biti popraćen originalnim računom), slijedi povrat cjelokupnog iznosa na isti način kao što bi bilo izvršeno plaćanje. U bilo kojem slučaju, pristat će se na povrat samo onih proizvoda kod kojih je originalna ambalaža očuvana neoštećenom, koji nisu oštećeni i koji nisu otpečaćeni.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.