Probus

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Bulevar Branilaca Dobrinje bb
BIH-71000 Sarajevo

tel.: +387(0)33-713 445
fax.:+387-(0)33-713 446
email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Izmjena valute


Mjerači zračenja

Instrumenti za mjerenje radioaktivnog zračenja, osvjetljenja, elektromagnetskih polja, UV-zračenja i zračenja sunca nalaze se u ovoj grupi. Zbog sve većeg štetnog utjecaja zračenja na okoliš specijalno mjerači elektro-smoga, praktični mjerači solarnog zračenja i naravno luxometri nalaze svoju primjenu u kontroli relevantnih veličina za kvalitetu života. Koristite i Vi mjerače zračenja za pronalaženje opterećenja u Vašoj neposrednoj okolini ili na radnom mjestu (n.pr. kroz odašiljače, transformatore, visokonaponske dalekovode, elektro-uređaje i postrojenja...).

Za sva pitanja kontaktirajte nas na: tel.: 033 713 445, fax: 033 713 446; e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Partneri  Deutsch  English  Kontakt u Hrvatskoj  Srpski  Srpski

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.