Probus

Impresum

PCE Grupa d.o.o.
Bulevar Branilaca Dobrinje bb
BIH-71000 Sarajevo

tel.: +387(0)33-713 445
fax.:+387-(0)33-713 446
email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Izmjena valute


HACCP sistem & termometri

HACCP sustav (Hazard Analysis Critical Control Point) predstavlja analizu opasnosti i identifikaciju kritičnih kontrolnih točaka tijekom nabave sirovina, proizvodnje, pripreme, skladištenja i transporta hrane, odnosno preventivan i sistematičan sustav praćenja i kontrole svih čimbenika koji mogu utjecati na zdravstvenu ispravnost hrane (zasnovan na primjeni ispravnih tehnoloških procesa i njihovoj kontroli te nadzoru cijelog procesa).

Osim u tijeku proizvodnje do promjene u kvaliteti proizvoda može doći u transportu, skladištenju i na samom prodajnom mjestu. Kritične kontrolne točke u večini slučajeva su vezane za termičku obradu (hlađenje, grijanje), relativnu vlagu, pH-vrijednost, te kontrolu čišćenja i dezinfekcije.

Za praćenje kontrolnih točaka neophodni su kvalitetni i precizni instrumenti, pomoću kojih osiguravate redovito praćenje i bilježenje parametara, te uzbunjivanje dođe li do nedozvoljene situacije.

Ako imate pitanja o HACCP sustavu nazovite nas na: +387-(0)33/713 445, naši suradnici će Vas rado savjetovati.

Partneri  Deutsch  English  Hrvatski  Srpski  Srpski

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.